Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не, това което е на снимката ми ! Защо, какво имаш в предвид ? @rusiq : Това е така, но не може да искаш добра кола 2ра ръка, пък и без забележки. Като не искаш волана да ти е изтъркан копчетата здрави и кожата нова, отиваш и си купуваш чисто нова или пък даваш за същия модел и год. 20 бона и си готов !! То и един мой приятел сега си взима БМВ и вика хем да е 2006, хем да е запазена, хем да е до 15 хил. ....еми НЯМА такава. Казах му, ако искаш отиваш в "Камора" и си взимаш перфектна на малко километри, със запазена кожа за 28 хил. и си готов.
    Last edited by chaveto86; d.m.y г., 13:38.
    GT

Comment

• Не е така приятел...не си прав!
      Заповядай в Русе да ти покажа 156-та си...на 13 г. кола...ще се учудиш как може да няма забележка по кожата, таблото, вратите...волана...и всичко останало. Може, с желание се постига всичко.
      Преди 5месеца като гледах за 159, се стреснах...коли на 5 години в по лошо козметично състояние от моята 13 годишна кола.
      Може, ако предният собственик е бил човек...Аз кола в окачно състояниеинтериорно/екстериорно не бих купил...как ще накараш мърляч да сменя маслата/филтри редовно. Или нещо друго!

Затова, по-добро от частни обяви няма...от човек, дали от Бг или чужбина!

п.с. Прав си иначе...ако изкаш запазена, на малко км, с екстри...цената ще е друга от повечето дараци.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Я някой да каже има ли някакви наблюдения върху тая Алфа,защото утре ще ходим да я гледаме http://www.cars.bg/u684454
        Надявам се колегите от Козлодуй да помагат.Утре съм там,може да пием по лимонада
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Chaveto86, питам, защото и аз доста ГТ-та огледах, и гледах едно черно пребоядисвано в Дупница, което не беше лошо според мен, ама не ме грабна нещо с цена.
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

• Изчетох телефоните за взаимопомощ.....но няма нито един колега от Козлодуй.........трябва ми колега от там........то така или иначе ще си направим екскурзийка

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Не е така приятел...не си прав!
              Заповядай в Русе да ти покажа 156-та си...на 13 г. кола...ще се учудиш как може да няма забележка по кожата, таблото, вратите...волана...и всичко останало. Може, с желание се постига всичко.
              Преди 5месеца като гледах за 159, се стреснах...коли на 5 години в по лошо козметично състояние от моята 13 годишна кола.
              Може, ако предният собственик е бил човек...Аз кола в окачно състояниеинтериорно/екстериорно не бих купил...как ще накараш мърляч да сменя маслата/филтри редовно. Или нещо друго!

Затова, по-добро от частни обяви няма...от човек, дали от Бг или чужбина!

п.с. Прав си иначе...ако изкаш запазена, на малко км, с екстри...цената ще е друга от повечето дараци.
              Рус с тебе не може да се сравняваме ти си уникално голям фен, за което евала
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Бе не всеки си претапицира волана и топката на скоростния лост,не мисля че може да се оценява една кола само по вида и.При кола на старо гаранция няма.
                Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Здравейте, нов съм във форума и съм се насочил към алфа ромео 147 и съм сигурен, че това ще бъди моята кола. С нетърпение чакам момента, в който ще съм си харесал конкретната кола. А до вас съм решил да се допитам как ви се струва тази? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2jvude

Comment

• Абе фен не съм...просто така се стекова обстоятелствата.
                    Аз съм педантичен по отношение на всички мои вещи.
                    ИванГ...колата изглежда добре...кожа...красиви ТИ джанти...навигацията...отивай...ако ти хареса я водиш на сервиз....преглед и ако кажат става...вадиш едни 3800-4000 и правите пазарлъка.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Рус с тебе не може да се сравняваме ти си уникално голям фен, за което евала
                      Неговото е прекалено
                      Не го казвам с лошо, напротив - евала!
                      Просто аз не съм привърженик на крайностите.
                      sigpic

Comment

• Имам проблеми...това е...в нас ако знаете какво е...карам се с приятелката като мръдне тв-то настрани. Щорите да ги прибира в определена посока...абе трудно е.
                        sigpic

Comment

Имам проблеми...това е...в нас ако знаете какво е...карам се с приятелката като мръдне тв-то настрани. Щорите да ги прибира в определена посока...абе трудно е.
                          Бе да ти кажа ,проблеми май имат хората около тебе

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

Първоначално публикувано от ivang Покажи съобщение
                          Здравейте, нов съм във форума и съм се насочил към алфа ромео 147 и съм сигурен, че това ще бъди моята кола. С нетърпение чакам момента, в който ще съм си харесал конкретната кола. А до вас съм решил да се допитам как ви се струва тази? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2jvude
                          Заслужава си....има си всичко.Остава и да е в изрядно техническо състояние.

Comment

Имам проблеми...това е...в нас ако знаете какво е...карам се с приятелката като мръдне тв-то настрани. Щорите да ги прибира в определена посока...абе трудно е.
                            Аз също харесвам перфекционизма !
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Да де, ама тук има малка разлика

Рус, не ме разбирай погрешно, нищо лошо не искам да кажа.
                              Просто съм на мнение, че важните неща в живота са едно, вещите са друго - но всеки ги разбира по различен начин!
                              sigpic

Comment

• на мен пък ми е интересно как 147-ците имат от 2001г голямата навигация,а 156 дори и пълният фейс нямат нищо че са един клас нагоре(уж)
                                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
                                X